Testcenter struer åbningstider

Struer Kommune

Bestil nyt pas, indskriv dit barn i skole eller læs nyheder fra Struer Kommune. Find relevant information om og fra Struer Kommune her på hjemmesiden.

Kontakt os – Struer Kommune

Kontakt os – Struer Kommune

Åbningstider. Mandag – torsdag: 08.00 – 20.00. Fredag: 08.00 – 16.00. Søndag: 16.00 – 20.00. Den Digitale Hotline kan hjælpe med generel information og …

Søg information og svar på dit spørgsmål ved at bruge søgefeltet eller klik dig frem til emnet. Alternativt er du velkommen til at kontakte os telefonisk.

PCR-test uden tidsbestilling ophører – Struer Kommune

PCR-test uden tidsbestilling ophører

26. okt. 2021 — Fra onsdag den 27. oktober 2021 vil det ikke længere være muligt at få foretaget en PCR-test i Struer UDEN tidsbestilling.

Regionens “pop-up” testlokationer vil ikke længere tilbyde PCR-test uden tidsbestilling. Du skal derfor bestille tid til PCR-test på coronaprover.dk

Coronavirus: Teststeder og åbningstider – Region Midtjylland

Find adresser og åbningstider til teststeder for Coronavirus i Region Midtjylland. … Find testcentre på kortet og se adresser og åbningstider …

Find adresser og åbningstider til teststeder for Coronavirus i Region Midtjylland. Find teststeder til både PCR-test og hurtigtest.

Struer Kommune – ⛔️ Ændrede åbningstider for kviktest ⛔️…

Åbningstiderne for hurtigtest er kl. 14.00-19.00 i Struer Energi Park. Vær opmærksom på, at der løbende kan komme nye/ændrede åbningstider og teststeder, og du …

Bliv testet for Covid-19 mod betaling – Falck

Bliv testet for Covid-19 mod betaling

Du kan også bestille tid til gratis PCR-test i et af Testcenter Danmarks … Testen du kan købe er en hurtigtest, som du kender fra Falcks testcentre.

Falck tilbyder både covid-kviktest og PCR-test mod betaling i Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn i Kastrup. Og du får hurtigt svar på prøven. Læs mere her.

Feberhedt ønske opfyldt: Åbner endnu et testcenter i denne uge

Feberhedt ønske opfyldt: Åbner endnu et testcenter i denne uge | dagbladet-holstebro-struer.dk

Det nye testcenter på Thyholm får hjemme i vante omgivelser i Midtpunktet … det formentlig bliver med en kortere åbningstid end i testcentrene i Struer.

Som led i Region Midtjyllands udvidelse af testkapaciteten er der blevet lyttet til Struer Kommune – formentlig allerede i denne uge åbnes der for test i Midtpunktet på Thyholm.

Ny mulighed i Nordvest: Åbner testcenter i Østergade

Ny mulighed i Nordvest: Åbner testcenter i Østergade | dagbladet-holstebro-struer.dk

27. maj 2021 — Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Dagbladet Holstebro-Struer direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan …

Struer Kommunes jagt efter et velegnet nyt testcenter førte nogle meter rundt om hjørnet fra rådhuset – fra fredag den 4. juni kan du blive kviktestet i den tidligere Danske Bank-bygning i Østergade 29

Kort over covid-19 testcentre – Coronasmitte.dk

Kort over covid-19 testcentre

Find et testcenter nær dig. … Find covid-19 testcenter … Ovenstående åbningstider er gældende fra 06.02.2023 Søndage er åben i ulige uger.

Find et testcenter nær dig. Kortet viser alle PCR-teststeder, som udbydes af de danske myndigheder.

Keywords: testcenter struer åbningstider